Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επισκέφτηκε το Ασήμι

 

Περπάτησε στο παζάρι, τα μαγαζιά, τα καφενεία και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά», συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του, παρευρέθηκε νωρίτερα στη λειτουργία του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής  στο Ασήμι Ηρακλείου. Κατόπιν περπάτησε στο παζάρι, τα μαγαζιά, τα καφενεία και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους.

«Προχωράμε την κατάρτιση του προγράμματός μας, το οποίο συμπληρώνουμε και βελτιώνουμε συνεχώς μέσα από το διάλογο που έχουμε με την κοινωνία. Οι πολίτες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τόπο που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Θέλουμε ο συνδυασμός μας να είναι ένας αντικατοπτρισμός της κοινωνίας. Γι’ αυτό και θα βρεθούμε σε κάθε γωνιά του νησιού. Θα πάμε εμείς κοντά τον πολίτη και δεν θα περιμένουμε να έρθει ο πολίτης σε εμάς» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.