Ενόψει της σημερινής προσφυγής στην κάλπη, ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται και όλα δείχνουν ότι σοβαρές πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της κάλπης και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση: «Οι ευρωεκλογές είναι η πρώτη κάλπη μετά τις εκλογές του 2015, είναι η πρώτη ευκαιρία που δίνεται στους πολίτες να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα εξόδου στον κ. Τσίπρα και την παρέα του» δηλώνει χαρακτηριστικά σήμερα στην ‘δ’ εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει ισχυρή πρωτιά και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να προετοιμάζει από τώρα τη δήλωσή του για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών το βράδυ της 26ης Μαΐου.

Ενόψει της σημερινής προσφυγής στην κάλπη, ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται και όλα δείχνουν ότι σοβαρές πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της κάλπης και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση: «Οι ευρωεκλογές είναι η πρώτη κάλπη μετά τις εκλογές του 2015, είναι η πρώτη ευκαιρία που δίνεται στους πολίτες να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα εξόδου στον κ. Τσίπρα και την παρέα του» δηλώνει χαρακτηριστικά σήμερα στην ‘δ’ εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει ισχυρή πρωτιά και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να προετοιμάζει από τώρα τη δήλωσή του για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών το βράδυ της 26ης Μαΐου.
«Ο κ. Τσίπρας τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε απόλυτο πανικό. Ευρισκόμενος αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της συντριβής, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία. Μια ανάσα πριν τις εκλογές μοιράζει επιδόματα και χαρτζιλίκια που τα βαφτίζει ‘συντάξεις’, 120 δόσεις τάχα για τους πολλούς, μειώνοντας από την άλλη το αφορολόγητο, αλλάζει με υπουργική απόφαση την ημερομηνία καταβολής των συντάξεων για να δοθεί σήμερα η σύνταξη του Ιουνίου, και χθες στο τελευταίο του ‘τηλεοπτικό παζάρι’ έταξε 50ευρα στους χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους έκοψε πλήρως το ΕΚΑΣ», δηλώνει αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα – παροχές, επιδόματα και οικονομικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης.
Ο κ. Αυγενάκης, δηλώνει ακόμη ότι μπορεί το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις να είναι μεγάλο αλλά πρέπει να αποτυπωθεί και στις κάλπες. «Είναι αυτό που οι Έλληνες εδώ και τέσσερα χρόνια μας λένε σε κάθε μας περιοδεία. Ότι θέλουν να φύγει αυτή η καταστροφική Κυβέρνηση, θέλουν πολιτική αλλαγή, θέλουν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Την Κυριακή οι πολίτες δίνουν ισχυρό μήνυμα ώστε να φύγει ο Τσίπρας και η παρέα του! Ένα είναι βέβαιο: ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει ισχυρή πρωτιά και ο κ. Τσίπρας, καλό είναι, να προετοιμάζει από τώρα τη δήλωσή του για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών το βράδυ της 26ης Μαΐου» όπως λέει.
Η συνέντευξη αναλυτικά:
• Κύριε Αυγενάκη, τι σημαίνουν αυτές οι ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία; Είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Τσίπρα;
Οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές για να έχει μια ισχυρή φωνή η χώρα μας σε μια δυνατή και ενωμένη Ευρώπη. Παράλληλα, οι ευρωεκλογές είναι η πρώτη κάλπη μετά τις εκλογές του 2015, είναι η πρώτη ευκαιρία που δίνεται στους πολίτες να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα εξόδου στον κ. Τσίπρα και στην παρέα του. Θέλουμε μια καθαρή νίκη, που θα σηματοδοτήσει το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Θέλουμε μια καθαρή νίκη που να μην αφήνει καμία αμφιβολία σε όλους τους Έλληνες ποιος είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής και ποιος ο ηττημένος των εκλογών. Θέλουμε η ετυμηγορία των πολιτών να είναι ξεκάθαρη: το πολιτικό σκηνικό και το πολιτικό κλίμα που ζήσαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλάζει την Κυριακή. Και αυτό προκαλεί πανικό στο ΣΥΡΙΖΑ κι ένα κύμα αισιοδοξίας κι ελπίδας σε εκατομμύρια Έλληνες.
• Οι δημοσκοπήσεις δίνουν μεγάλο προβάδισμα στη Ν.Δ. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα; Θα ζητήσετε εκλογές;
Πράγματι. Το προβάδισμα είναι μεγάλο και όπως όλα δείχνουν θα αποτυπωθεί και στις κάλπες, αυτό που οι Έλληνες, εδώ και τέσσερα χρόνια, μας λένε σε κάθε μας περιοδεία. Ότι θέλουν να φύγει αυτή η καταστροφική Κυβέρνηση, θέλουν πολιτική αλλαγή, θέλουν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Την Κυριακή οι πολίτες δίνουν ισχυρό μήνυμα ώστε να φύγει ο Τσίπρας και η παρέα του!
Εμείς περιμένουμε να πράξει ό,τι είχε ζητήσει το 2014, την επομένη των ευρωεκλογών, πηγαίνοντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση και πρέπει να προκηρύξει εκλογές. Επομένως τον προκαλούμε να κάνει ακριβώς το ίδιο που έπραξε το 2014. Τον καλούμε για πρώτη φορά στην πολιτική του σταδιοδρομία να τηρήσει τον λόγο του, να παραμερίσει την δίψα του για εξουσία, και να τιμήσει την δημοκρατία και την λαϊκή εντολή. Ένα είναι βέβαιο: ότι η ΝΔ θα καταγράψει ισχυρή πρωτιά και ο κ. Τσίπρας, καλό είναι, να προετοιμάζει από τώρα τη δήλωσή του για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών το βράδυ της 26ης Μαΐου.
• Ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε έκτακτες παροχές, επιδόματα, 120 δόσεις και ‘υποσχέσεις’ την ώρα που οι τροπολογίες έπεφταν… “βροχή” στην Βουλή. Τελικά, εξαντλεί τα “όπλα” του επειδή χάνει;
Ο κ. Τσίπρας τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε απόλυτο πανικό. Ευρισκόμενος αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της συντριβής, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία. Μια ανάσα πριν τις εκλογές μοιράζει επιδόματα και χαρτζιλίκια που τα βαφτίζει «συντάξεις», 120 δόσεις τάχα για τους πολλούς, μειώνοντας από την άλλη το αφορολόγητο, αλλάζει με υπουργική απόφαση την ημερομηνία καταβολής των συντάξεων για να δοθεί σήμερα η σύνταξη του Ιουνίου, και χθες στο τελευταίο του «τηλεοπτικό παζάρι» έταξε 50ευρα στους χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους έκοψε πλήρως το ΕΚΑΣ.
Η υποκρισία, το ψέμα και ο αυταρχισμός θα είναι η παρακαταθήκη του κ. Τσίπρα και της πρώτης -και τελευταίας φοράς- Αριστερά. Στην κάλπη της 26ης Μαΐου ο λαός θα του δείξει την πόρτα της ξεκούρασης οριστικά.

Δήλωση για 
τον Γιώργο Χατζημάρκο
Ο κ. Αυγενάκης, σε δήλωσή του στην ‘δ’ ξεκαθαρίζει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου -ευθυγραμμιζόμενος με την σχετική, πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου:
«Και μιας και μιλάμε για τις εκλογές, επειδή διάφορα γράφονται τελευταία από μεμονωμένες δημοσιογραφικές πηγές που προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες για την επιλογή της ΝΔ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θέλω να ξεκαθαρίσω την στήριξή μας στον Γιώργο Χατζημάρκο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου θα επιβραβεύσουν, επανεκλέγοντας περιφερειάρχη, τον Γιώργο Χατζημάρκο, έναν άνθρωπο που εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια με σθένος και αφοσίωση για να αναδείξει και να φέρει τα νησιά μας πολλές θέσεις μπροστά και να αναβαθμίσει το Νότιο Αιγαίο συνολικά.
Αυτή είναι η αδιαπραγμάτευτη απόφαση του Κόμματός μας και δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας από κανένα κονδυλοφόρο!»

09 Ιουλ 2019 20:54

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

  Σαφώς και νιώθουμε υπερήφανοι που στο νέο κυβερνητικό σχήμα συμμετέχουν αρκετοί Κρητικοί! Πολύ περισσότερο όμως νιώθουμε υπερήφανοι για τον δικό μας βουλευτή Ηρακλείου, τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και πλέον Υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!

  Καλή και γόνιμη θητεία Υπουργέ.                                         

 

 

Δελτία ΤύπουΔιαβάστε περισσότερα...
09 Ιουλ 2019 00:28

Πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης 
Παναγιώτης Πικραμμένος 

Υπουργείο Οικονομικών: 
Υπουργός: Χρήστος Σταϊκούρας 
Υφυπουργός, αρμόδιος για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία: Απόστολος Βεσυρόπουλος 
Υφυπουργός αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική: Θεόδωρος Σκυλακάκης 
Υφυπουργός αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα: Γεώργιος Ζαββός

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων 
Υπουργός: Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης 
Υφυπουργός αρμόδιος για τις ιδιωτικές επενδύσεις και τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
08 Ιουλ 2019 00:28

Tα τελικά αποτελέσματα στο Νομό Ηρακλείου: Εγγεγραμμένοι 256.800 Ψήφισαν 174.029 Αποχή 32,23% Έγκυρα 171.094.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 30,15 % - 51.579

1.ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 24.298
2.ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ 17.896
3.ΠΑΣΠΑΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 14.829
4.ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14.550
5.ΒΡΕΝΤΖΟΥ-ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ ΘΕΑΝΩ 11.980
6.ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 8.371
7.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 7.866
8.ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 6.891
9.ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 4.976
10.ΣΗΜΑΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) 2.353
11.ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 1.833

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
23 Ιουν 2019 10:58

 

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ο Κ. Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήματα στο ενετικό λιμάνι

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ηρακλείου, έτσι όπως ο ήλιος δύει πίσω από το φρούριο του Κούλε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 20:00 στο ενετικό λιμάνι της πόλης προκειμένου να συναντήσει νέους ανθρώπους και παραγωγικούς φορείς.

Συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο σημείο του ραντεβού, με χαρά τον υποδέχτηκαν και με χαμόγελο τον χαιρέτησαν, το ίδιο και εκείνος.

Στη συνέχεια, έκατσε απέναντί τους και ένας [ ... ]

ΔράσειςΔιαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

Τσαντηράκη  - Αναστασάκη Ελένη

Υποψήφια Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Βιογραφικό

Γεννήθηκα  στην Γάλυπε Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου. Αποφοίτησα από το  Α΄Λύκειο Ηρακλείου. Σπούδασα Φιλολογία και Φιλοσοφία και στο Πανεπιστήμιο Πατρών Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Ολοκλήρωσα τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στις Κοινωνικές Επιστήμες και αποφοίτησα με άριστα από το Τμήμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Πατρών.  

Εχω δύο παιδιά την Μαρινεύα και τον Σταύρο πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και χαράς.

Κατείχα επιτελικό [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

Σενετάκης Μάξιμος

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και ζω στο Ηράκλειο γιατί αγαπώ με πάθος την Κρήτη και τους ανθρώπους της.

Επέλεξα να εργάζομαι εδώ. Στον τόπο μου να κάνω πράξη όσα σπούδασα στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εδώ έκανα οικογένεια με την Κωστάντζα Σχιζάκη. Εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Και εδώ θέλουμε να μείνουνε όταν μεγαλώσουν.

Μπήκα στην ενεργό Πολιτική πριν από επτά χρόνια γιατί πίστευα πως η νέα γενιά Ελλήνων έχει ευθύνη να διεκδικήσει πόστα ευθύνης. Οι συμπολίτες μου με τίμησαν [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

Αυγενάκης Λευτέρης

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1972

Είναι παντρεμένος με την Λένα Μπανιά, εκπαιδευτικό και έχει ένα γιο. 

Σπούδασε Τοπογράφος Mηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έχει εργαστεί ως Εργοδηγός Δημοσίων Έργων και Τραπεζικό στέλεχος στην Παγκρήτια [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

Βιογραφικό Σημείωμα

Σημαιάκη Έυα

Υποψήφια Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Γεννήθηκα την 1η Ιανουαρίου του 1978 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ζω και εργάζομαι.

Από το έτος 2008 είμαι παντρεμένη με το Μάνθο Κολλάρο, Διευθυντή Ανάπτυξης σε γνωστό εκπαιδευτικό οργανισμό.

Σπούδασα Χρηματοοικονομικά - Φοροτεχνικά – Ειδικός Μηχ/νου Λογιστηρίου & είμαι πτυχιούχος Προπονήτρια στο άθλημα της κολύμβησης.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΙΚΗ ΟΕ δραστηριοποιείται στον παραγωγικό τομέα, αγροτικών εξαρτημάτων για περισσότερο από 50 [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

Σφακιανάκη - Νικολέτα

Υποψήφια Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα πρώτα μου βήματα έκανα στην Χερσόνησο ενώ κατοικώ στις Γούβες Ηρακλείου  με τον σύζυγο μου.  

Παιδί μίας μεγάλης πολύτεκνης οικογένειας .

Είμαι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών διατέλεσα επί τρία συνεχή έτη υπεύθυνη ΔΑΠ -ΝΔΦΚ του Τμήματος Κοινωνιολογίας ενώ υπήρξα ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου.

Για 11 χρόνια , από το 2008,   εργάστηκα στον όμιλο της Κρήτη TV  ως δημοσιογράφος  [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

 

Στρατάκης Ανδρέας

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Βιογραφικό

Η μεγάλη μου αγάπη από την στιγμή που γεννήθηκα το 1964 στη Ροδιά του Δήμου Μαλεβιζίου είναι η γη, η ενασχόληση με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο.
Μια αγάπη που πήρα από τους γονείς μου, τον Ιωάννη Στρατάκη και τη μητέρα μου Ειρήνη Σπανουδάκη. Αναπόφευκτα λοιπόν και η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, όπως και η πορεία μου είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο.
Είμαι ο ίδιος αγροτοκτηνοτρόφος και κρεοπώλης, ενώ δραστηριοποιούμαι [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

 

Τζώρτζογλου Νικός

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

  Με την ιδιότητα του παράγοντα του ποδοσφαίρου από την δεκαετία του '80 και από το 2002 ως Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ),και με την μέχρι τώρα πορεία μου ως Επαγγελματίας, γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στην Πόλη μας και το Νομό μας γενικότερα,με αίσθημα χαράς και ευθύνης λοιπόν,θα ήθελα να σε ενημερώσω για το εγχείρημα μου και την υποψηφιότητα μου ως Βουλευτής Ηρακλείου με την Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες Εθνικές  Εκλογές.


  [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

 

Πασπάτης Γρηγόρης

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Ο Γρηγόριος Πασπάτης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1961.

Γονείς του η Ιωάννα Πασπάτη το γένος Γιατρομανωλάκη και ο Αλέξανδρος Πασπάτης. Σύζυγος του η επιχειρηματίας Σουζάνα Τσατσάκη. Εχουν δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και τη Μιχαέλα.

Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο «Λύκειο Κοραής» το 1978 και τον ίδιο χρόνο εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το 1984 και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

 Ροκαδάκης Γρηγόρης

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Ο Γρηγόρης Ροκαδάκης γεννήθηκε το 1950 στον Ευαγγελισμό Πεδιάδος του νομού Ηρακλείου, από αγρότες γονείς.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Το 1968 εισήχθη στη Ιατρική Σχολή Αθηνών, όπου σπούδασε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και αποφοίτησε το 1974.

Ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών

Tο 1981 αναγορεύθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.  

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ

Από το 1981 εργάζεται οφθαλμίατρος στο [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

 Βρέντζου Θεανώ

Υποψήφια Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

Γεννήθηκε στο Χαράκι Μονοφατσίου το 1956 και κατάγεται από πολύτεκνη αγροτική οικογένεια. ¨Εχει Σπουδάσει λογιστικά. Είναι παντρεμένη με το Μιχάλη Σκορδαλάκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάρκο και τον Μάνο.

1983-2010: ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ
H επαγγελματική της δραστηριότητα συνδέεται με τη ανάπτυξη και την ανοδική πορεία της εταιρείας σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στην οποία εργαζόταν ως διευθυντικό στέλεχος

Η κοινωνική της δραστηριότητα είναι μακρόχρονη, πολύπλευρη αλλά [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
20 Ιουν 2019 09:04

 

 

Ματαλλιωτάκης Γιώργος

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου  Νέας Δημοκρατίας

  Ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σήμερα είναι Διδάκτορας στην Ανάλυση Δεδομένων στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (1997) στο οποίο διετέλεσε γραμματέας του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου.

    Εισήχθη στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, από όπου αποφοίτησε το 2004.

    Υπήρξε μέλος της Κεντρικής [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
19 Ιουν 2019 09:52

Στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου, οι υποψήφιοι είναι:

-Αυγενάκης Ελευθέριος

-Βρέντζου Θεανώ

-Ματαλλιωτάκης Γεώργιοςς

-Πασπάτης Γρηγόρης

-Ροκαδάκης Γρηγόρης

-Σενετάκης Μάξιμος

-Σημαιάκη Ευαγγελία

-Στρατάκης Ανδρέας

-Σφακιανάκη Νικολέτα

-Τζώρτζογλου Νικόλαος

-Τσαντηράκη – Αναστασάκη Ελένη

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
03 Ιουν 2019 19:27

Συνεχάρη τους δημάρχους που εξελέγησαν και τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ. και  Βουλευτής Ηρακλείου  Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνοντας ότι «δεύτερες σκέψεις, πικρίες ή προσωπικές απόψεις δεν χωρούν από κανένα».

 

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Οι πολίτες αποφάσισαν για τους αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους τους σε μια ακόμη γιορτή της Δημοκρατίας.

Πάνω από προσωπικές απόψεις είναι οι επιλογές της πλειοψηφίας των πολιτών τις οποίες σεβόμαστε και στηρίζουμε χωρίς περιστροφές για το καλό του τόπου μας. 

 

Δεύτερες [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
03 Ιουν 2019 15:27

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

«Ο β΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους στους Δήμους του Νομού μας.

Συγχαίρουμε όλες τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές και τα συμβούλια που αναδείχθηκαν από τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων εβδομάδων.

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή του στο Δήμο Ηρακλείου, τον Γιάννη Σέγκο στο Δήμο Χερσονήσου, τον Μενέλαο Μποκέα στο Δήμο Μαλεβιζίου, τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού, τον Μιχάλη Κοκολάκη [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
30 Μάι 2019 20:17

Ενόψει της σημερινής προσφυγής στην κάλπη, ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται και όλα δείχνουν ότι σοβαρές πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της κάλπης και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση: «Οι ευρωεκλογές είναι η πρώτη κάλπη μετά τις εκλογές του 2015, είναι η πρώτη ευκαιρία που δίνεται στους πολίτες να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα εξόδου στον κ. Τσίπρα και την παρέα του» δηλώνει χαρακτηριστικά [ ... ]

Εκλογές 2019Διαβάστε περισσότερα...
27 Μάι 2019 20:08

 

 

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους ψηφοφόρους για την ξεκάθαρη νίκη που έδωσαν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες μια ξεκάθαρη νίκη και οι πολίτες του την έδωσαν. Η Νέα Δημοκρατία είναι από χτες η πρώτη πολιτική δύναμη του τόπου και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί μια αδιαμφισβήτητη ήττα. Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που τίμησαν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με την ψήφο τους.

 

Δελτία ΤύπουΔιαβάστε περισσότερα...