Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του νομού Ηρακλείου σας καλωσορίζει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της.

Η Ελλάδα την τετραετία που περάσε, αναμορφώθηκε μέσα από γενναίες μεταρρυθμίσεις, που έγιναν σε ολόκληρο το πολιτικό-οικονομικό και κοινωνικό φάσμα, κατάφερε να μειώσει την γραφειοκρατία ψηφιοποιώντας τις υπηρεσίες του κράτους, κατάργησε την πολυνομία, αναδιάρθρωσε τον πρωτογενή τομέα, μείωσε τους αντί αναπτυξιακούς φόρους, αύξησε τις εξαγωγές και μέσω των επαναλαμβανόμενων ρεκόρ επενδύσεων, δημιούργησε πολλές και καλοπληρωμένες νέες θέσεις εργασίας.

Ο πρόεδρος μας,  Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε στο ακέραιο τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και εφάρμοσε στο εκατό τοις εκατό το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις πρωτόγνωρες και πολλαπλές εισερχόμενες κρίσης που αντιμετώπισε. (Πανδημία, μεταναστευτικής βολή, τουρκική επιθετικότητα, εισβολή Ρωσίας σε Ουκρανία, ενέργεια κι και πληθωριστική κρίση)

Όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς ως ΔΕΕΠ Ηρακλείου, δεσμευόμαστε για ένα κόμμα καλά οργανωμένο και ενωμένο σε τοπικό επίπεδο, για μια παράταξη με καινοτόμες θέσεις και ξεκάθαρες απόψεις, κάνοντας πλέον πράξη και δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση στους χιλιάδες ψηφοφόρους και φίλους της Ν.Δ. σε ολόκληρο το νομό, ότι θα είμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη όταν και όποτε χρειαστεί.