Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του νομού Ηρακλείου, σας καλωσορίζει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της, ευχόμενη η χώρα μας να ανακάμψει σύντομα, τα μνημόνια να αποτελέσουν παρελθόν και η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που ίδρυσε το 1974 ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης και προόδου της χώρας μας.

Η Ελλάδα, χρειάζεται γενναίες μεταρρυθμίσεις σε ολόκληρο το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό φάσμα, ξεκινώντας από την μείωση της γραφειοκρατίας, την κατάργηση της πολυνομίας, την αναδιάρθρωση της γεωργίας, την μείωση των αντιαναπτυξιακών φόρων, την αύξηση των εξαγωγών και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο πολιτικός ηγέτης που έχει πείσει τους Έλληνες ότι μπορεί να μεταρρυθμίσει την χώρα μας, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πρόσωπο του οποίου έχει επενδύσει η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εμείς ως ΝΟΔΕ Ηρακλείου, που αποτελεί την μεγαλύτερη επαρχιακή ΝΟΔΕ της χώρας, δεσμευόμαστε για ένα κόμμα καλά οργανωμένο και ενωμένο σε τοπικό επίπεδο, για μια παράταξη με καινοτόμες θέσεις και ξεκάθαρες απόψεις, δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση στους χιλιάδες ψηφοφόρους και φίλους της Ν.Δ. σε ολόκληρο το νομό, ότι θα είμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη όταν και όποτε μας χρειαστεί.